jhgvjh

 En fryd for øyet  -                  en fryd for helsen

Om Norsk Karvinginstitutt

 

Norsk Karvinginstitutt har som målsetting å bidra til et sunnere kosthold i befolkningen gjennom å gjøre frukt og grønnsaker tilgjengelig på en ny og morsommere måte. I vesten er karving av frukt og grønnsaker en lite kjent metode for tilberedning av mat. I Asia og Øst-Europa er dette derimot en anerkjent metode både i det profesjonelle og private kjøkken. Vi ønsker at også  nordmenn skal lære karving!

Nyttige linker

    Hurtiglenker

 

 

Namsos 14. april 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                              

 

        

                                                                 

 

Copyright ® 2011 Norsk Karvinginstitutt  
Norsk Karvinginstitutt

Tilbake

En entusiastisk forsamling på vårt introduksjonskurs i Namsos 14. april 2011. Dette var uken før påske, og hva passer vel bedre da enn å karve en liten påskekylling!